Seems that pm's are not always coming through

eriknetherlands

Well-Known Member
Site Donor
Messages
1,643
Reaction score
941
Location
Netherlands, Eindhoven area
I've noticed recently that I have recieved PM's without a red '1' showing up next to the envelope.

It caused me to miss a few messages as I was not triggered.
The messages were available to me in the actual PM thread, I just didn't get the hint to open them.

Now I also see another member @bavbob pointing out that he has sent 2 PM's , possibly having the same phenomenon as I have.

@dang Anyone else having issues?
 

dang

Administrator
Staff member
Site Donor
Messages
3,512
Reaction score
2,250
Location
Rocklin, CA
Are you getting no alerts or just random alerts? As in the alert setting not checked in your Preferences.
 

eriknetherlands

Well-Known Member
Site Donor
Messages
1,643
Reaction score
941
Location
Netherlands, Eindhoven area
No alerts, as in I see the envelope without a a red '1'
Then when I open the pm section, new messages are present in the top thread.

Alert settings seem to be ok
(As in, I want to see that some one sent me a message):
I also didn't touch that in a year or so, but this PM thing started about 2 weeks ago.

Risking demonstration failure; pm me, I'll check in 10 hours, and I'll screen print it.
 

Attachments

  • Screenshot_20211028-235301_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211028-235301_Samsung Internet.jpg
    87.6 KB · Views: 12
Last edited:

eriknetherlands

Well-Known Member
Site Donor
Messages
1,643
Reaction score
941
Location
Netherlands, Eindhoven area
Working fine now.
I did get the 2 test message notifications + one from a member, they all showed up nicely.


I'll keep tracking to see if it glitches again.
 

Attachments

  • Screenshot_20211029-103409_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211029-103409_Samsung Internet.jpg
    133.3 KB · Views: 8
Top