CS Registry Online

Discussion in 'E9 General Discussion' started by dang, Mar 22, 2018.

  1. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    We're forwarding e9-driven.com to the original CS Registry domain that's been around for years and housing the list there. Markos has spent hours migrating the old database to the new site and I will be adding the information pages over the next few weeks. There will be issues so please work with us to get things straightened out.

    Password recovery (we don't have the old passwords), claiming entries and just plain mistakes made by me will all come into play, but I'm confident that we'll make it a great site.

    www.e9coupe.com --> www.bmwcsregistry.org/list
    -----------------------------------------------------------------------------------
    How to recover your account on the new Registry:

    1) Click the "Login" link at the upper right of the page:

    account-recovery-login.jpg


    2) Type in the email address you used for the registry.

    3) Click on the "Forgot password" link

    account-recovery-email.jpg


    4) If you can't remember the email address you used for the registry click on the "Contact" link at the bottom right of the page and fill out the form in the information below:

    5) Wait for the Admin's to contact you with your login details.

    account-recovery-contact.jpg
     
    Last edited: Mar 23, 2018
    autokunst, dpdapper and teahead like this.
  2. Markos

    Markos Well-Known Procrastinator Staff Member Site Donor $$

    View My Showcase
    Messages:
    7,531
    Likes Received:
    1,868
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA
    Hmm it looks like build date isn't showing up. I added that data (after some serious cleanup) but it isn't displaying yet. This one is on me! :) I'll take a look this weekend.
     
  3. Markos

    Markos Well-Known Procrastinator Staff Member Site Donor $$

    View My Showcase
    Messages:
    7,531
    Likes Received:
    1,868
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA
    Also, the usernames and email are the same as the old site.
     
  4. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,591
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    Sorry to be the first one to need help, but here goes. On the old version I was able to log in and edit my car. New site does not recognize my username, which is correct because I'd tried to join the forum originally but was never confirmed. When I tried a second time, here I am :) but I used a different username (autokunst). Bottom line, the registry will not let me edit my car because it doesn't recognize my non-existent forum username. Is there a way to re-set it?
     
  5. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    What is your username or names for the registry?
     
  6. Markos

    Markos Well-Known Procrastinator Staff Member Site Donor $$

    View My Showcase
    Messages:
    7,531
    Likes Received:
    1,868
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA
    This one seems like an odd exception. You have a duplicate VIN entry also.
     
  7. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,591
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    Yes, someone on the forum had listed my car before I bought it - from the sale ad. Then I "took it over". I suspect the data from the temporary entry was in the database and was brought in. I think the original entry can be deleted so it is just one file.
     
  8. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,591
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    Yep, that's me. :cool:
     
  9. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    Duplicate VINs will be normal since they can be put in at different dates/owners. I think it would be cool to see four or five entries for one VIN that shows the history of the owners. We'll see...
     
  10. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,591
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    I think that is true if it were a previous owner. In this case, it was someone else here diligently tracking a previously undocumented car. As far as I know, I am the first "owner" that has made an entry. Maybe custodian would be a better title. :)
     
  11. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    Aaaah, the "Forum Username" is just a reference to this forum but the registry username is completely separate.
     
  12. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    The Registry is driven off of your email address and not a username. See if you got an email to reset your password...
     
  13. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,591
    Likes Received:
    658
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    Argh. I am so sorry that I am apparently a dinosaur and can't figure out how to use the internet. :D

    I logged in using my email. I did need to reset my password, which I did and it worked. Logged in, I can get to my entry (VIN 2240723). It has my name above it. But when I click the "edit" button, it tells me there is no listing with that ID:
    no listings.jpg

    What am I doing wrong?:confused:
    And I will say thank you for all the work you guys are doing with the registry. I can't wait to get in and edit/add a bunch of new and accurate information. Evidently I just can't figure out how to do that.
     
  14. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    You're probably not doing anything wrong, but you are helping us figure out the bugs.... stay tuned.
     
  15. HB Chris

    HB Chris Well-Known Member Site Donor $

    View My Showcase
    Messages:
    10,420
    Likes Received:
    1,133
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Huntington Beach, CA
    The beauty of a Registry is to show how many are registered, I don’t think we want duplicate VINs. In autokunst’s case, I probably created the original Seen in Ad entry. When an owner shows up, I reset the password so they could edit the entry.
     
  16. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    That's fine, I'm sure we can strip them out. Right now there a lot of duplicate entries that were carried over from the other site.
     
  17. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    594
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    We may need to shut the site down to fix a disconnect problem...
     
  18. HB Chris

    HB Chris Well-Known Member Site Donor $

    View My Showcase
    Messages:
    10,420
    Likes Received:
    1,133
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Huntington Beach, CA
    JJ kept all of the archived entries resulting in duplicates that you couldn’t see in the old version.
     
  19. mulberryworks

    mulberryworks Active Member Site Donor

    View My Showcase
    Messages:
    781
    Likes Received:
    166
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Austin TX
    I was able to log in and create a new password. I searched for my VIN (2270407) and found two entries. The first had my photos and a short description of the car. The second has no photos and a longer text block. I was able to add the build date to the first entry and include the longer text and then save the entry. I tried to edit the second entry and got the error that 'we don't have any listings with that ID'. I suppose the answer is to delete the second entry.

    My first entry looks great. I look forward to the successful ironing out the site's bugs. Nice work guys.

    Ian
     
    Last edited: Mar 23, 2018
  20. HB Chris

    HB Chris Well-Known Member Site Donor $

    View My Showcase
    Messages:
    10,420
    Likes Received:
    1,133
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Huntington Beach, CA
    The first entry may have been mine as the admin, maybe.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice