"NEW POSTS" function?

Discussion in 'Off-Topic' started by Philippe db, Nov 20, 2018.

  1. Philippe db

    Philippe db Active Member

    Messages:
    676
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Belgium
    Hi guys,

    Quick question?

    Since this morning the "new post" function on my side at least, doesn't seem to work anymore.

    Am I the only one experiencing this. Whenever I activate the function nothing is listed.
     
  2. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    601
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    Interesting. I am getting new posts on my home screen (along the right hand side). But when I go to the new posts tab I get nothing. I've never actually used that tab until checking it now.
     
  3. Gransin

    Gransin Well-Known Member Site Donor

    Messages:
    853
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Vasa, Finland
    Same thing here, both on the phone and on the computer, tried different browsers, it's dead. I use it all the time so I noticed it happened about 9-10 hours ago.
     
  4. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Garage
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    550
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    Same for me. Looking into it..

    UPDATE: This may be a PHP issue. Some say it resolved itself after a day but I've contacted the host see if there were any changes.
     
    Last edited: Nov 20, 2018
  5. teahead

    teahead aka "Rob" Site Donor

    Messages:
    3,271
    Likes Received:
    548
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA, USA
    Man, this sux.
     
  6. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    601
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    I am an oddball, because I apparently didn't use the tab that you all are missing. But do you still get the new posts on the home page?
    new posts.jpg
     
  7. dang

    dang Administrator Staff Member Site Donor

    View My Garage
    Messages:
    1,841
    Likes Received:
    550
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Rocklin, CA
    In the meantime you can click on Mark Forums Read at the top left and that will make all the posts not-bold. From that point on new post will be bold but you'd have to look in each forum. We don't have that many forums so it's not that bad.

    We're working on the issue...
     
  8. Markos

    Markos Well-Known Procrastinator Staff Member Site Donor $$

    View My Garage
    Messages:
    7,301
    Likes Received:
    1,755
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Seattle, WA
    I've never used the new posts button. Then again I read every post on the site plus all of the historical ones. :D
     
  9. Gransin

    Gransin Well-Known Member Site Donor

    Messages:
    853
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Vasa, Finland
    Yes, that's still working, but since it only covers the last five new posts you still have to manually go through "all" the under forums to make sure you didn't miss anything.
    All in all, it's not a big problem, but thanks for looking into it Dan :)
    I didn't use it before, but after doing it a couple of times I got hooked...
     
    autokunst likes this.
  10. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    601
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    Oh, you don't sit at the computer and check this section every 2 or 3 minutes? :confused: I think I have a problem...
     
    Gransin likes this.
  11. Gransin

    Gransin Well-Known Member Site Donor

    Messages:
    853
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Vasa, Finland
    In a perfect world I'd have time for that. Sounds like you're living my dream! :D
     
    autokunst likes this.
  12. autokunst

    autokunst Well-Known Member Site Donor $$

    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    601
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Milwaukee, WI
    But at what cost - ha ha.
     
  13. Gransin

    Gransin Well-Known Member Site Donor

    Messages:
    853
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Vasa, Finland
    Yey! It's working again!
     
    Markos likes this.
  14. m5bb

    m5bb Well-Known Member Site Donor $

    View My Garage
    Messages:
    1,255
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Peachtree Corners, GA
    Me too! Thanks for fixing this.
     
  15. michelk

    michelk Member Site Donor

    Messages:
    55
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    8
    Location:
    netherlands
    me too,this evening it works again correct
    regards michel
     
  16. Philippe db

    Philippe db Active Member

    Messages:
    676
    Likes Received:
    168
    Trophy Points:
    43
    Location:
    Belgium
    Great, thanks guys. For the last day I had no clue what was going on the forum anymore.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice